Podologische slippers & sandalen op maat

Podologische slippers & sandalen, iets voor u?

Met mooi weer, op vakantie en/of bij langdurig thuis zijn, wordt er niet direct gedacht om de podologische zolen te dragen. Het is in deze situaties niet altijd gemakkelijk om een geschikt model te vinden, waardoor podologen na de zomer veel mensen terugzien met voetklachten.

FITS zijn op maat gemaakte slippers en/of sandalen waarbij de correctie van uw podologische zolen verwerkt is in de sandaal. Zo kan u in de zomer alsook thuis genieten van uw therapeutische correctie.

Houdt u er zeker rekening mee dat bij langdurige belasting een gesloten schoen in combinatie met uw podologische zool de beste keuze blijft.

FITS zijn er voor mannen, vrouwen als kinderen, van maatje 34 tot en met 47. In onderstaande catalogus zijn de verschillende modellen en kleuren terug te vinden.

Sfeerbeeld FITS 57

Heeft u interesse? Vraag uw podoloog voor meer informatie want niet elk voettype is gebaat met een sandaal of een slipper.
Uw podoloog zal op basis van het biomechanisch onderzoek nagaan als de podoslippers/sandalen een oplossing kunnen zijn voor u.

Blijken de podologische slippers & sandalen niet geschikt te zijn voor uw voettype? Geen paniek!

De mogelijkheid bestaat om een sandaal uit de winkel bij ons langs te brengen om vervolgens een extra paar zolen te vervaardigen, volledig op maat van uw sandaal. Voorwaarde: de sandaal dient voorzien te zijn van een uitneembaar voetbed.

Enkele merken hiervoor zijn; Ara, Berkemann, Brako, Finn Comfort, Hartjens, Mefisto, Remonte, Solidus, Wolky.

Heeft u vragen omtrent bovenstaande informatie of wenst u een afspraak?
Neem dan gerust contact met ons op.

Uw podoloog zal u zo goed mogelijk begeleiden bij de keuze van uw sandaal en/of binnenhuis schoeisel.