Podologische slippers & sandalen op maat

Podologische slippers & sandalen, iets voor u?

Met mooi weer, op vakantie en/of bij langdurig thuis zijn, wordt er niet direct gedacht om de podologische zolen te dragen. Het is in deze situaties niet altijd gemakkelijk om een geschikt model te vinden. Hierdoor zien podologen tijdens en na de zomer veel mensen (terug) met voetklachten.

FITS en Zlippo’s zijn op maat gemaakte slippers en/of sandalen waarbij de correctie van uw podologische zolen verwerkt is in de sandaal. Hierdoor is het mogelijk om in de zomer alsook thuis te genieten van uw therapeutische correctie.

FITS en Zlippo’s zijn er voor mannen, vrouwen als kinderen, van maatje 34 tot en met 47. In onderstaande catalogus zijn de verschillende modellen en kleuren terug te vinden.

Hou er zeker rekening mee dat bij langdurige belasting gesloten schoenen in combinatie met uw podologische zolen steeds de beste keuze blijft.

Sfeerbeeld FITS 57

Heeft u interesse? Vraag uw podoloog voor meer informatie want niet elk voettype is gebaat met een sandaal of een slipper.
Uw podoloog zal op basis van het biomechanisch onderzoek nagaan als de podoslippers/sandalen een oplossing kunnen zijn voor u.

Blijken de podologische slippers & sandalen niet geschikt te zijn voor uw voettype? Geen paniek!

De mogelijkheid bestaat om een sandaal uit de winkel bij ons langs te brengen om vervolgens een extra paar zolen te vervaardigen, volledig op maat van uw sandaal. Voorwaarde: de sandaal dient voorzien te zijn van een uitneembaar voetbed.

Enkele merken hiervoor zijn; Ara, Berkemann, Brako, Finn Comfort, Hartjens, Mefisto, Remonte, Solidus, Wolky.

Heeft u vragen omtrent bovenstaande informatie of wenst u een afspraak?
Neem dan gerust contact met ons op.

Uw podoloog zal u zo goed mogelijk begeleiden bij de keuze van uw sandaal en/of binnenhuis schoeisel.